martes, 19 de abril de 2011

MONES DE PASQUA A L'ESCOLA

 Hui, 19 d'abril, totes les classes d'infantil han preparat mones de pasqua. A la foto podeu vore la classe de 3anys de Mati Calvo, pastant mones al forn de Granados d'Almenara.


Aquest és el resultat de les mones abans de coure, amb el nom dels xiquets i xiquetes que les han fet.

Amb la col·laboració dels forners han fet unes mones de categoria a les que no li faltava l'ou. Al final tots els alumnes s'ho han passat d'alló més bé i ens mostraven les mans d'uns improvisats forners.

Ara només queda "regolar" la mona!!!

lunes, 18 de abril de 2011

CATXIRULOS AL CEL!

 Per fi el dissabte 16 es va cel·lebrar el festival de milotxes a la platja d'Almenara.
 Encara que el temps no acompanyava massa, la volada de milotxes va ser tot un éxit.
Mª Isabel Diago (mestra de 5é d'infantil) i Lluís Granell (mestre de música), coordinadors de l'activitat van veure recompensada la seua tasca quan s'envolaren els primers catxirulos. Volem agraïr la seua col·laboració a l'AMPA de l'escola i a l'Ajuntament d'Almenara.

PREMIS TIRANT AVANT ESCOLARS 2011


La nostra escola està d'enhorabona. Als passats Premis Tirant Avant Escolars 2011, el Juan Carlos I d'Almenara va ser guardonat amb el 1er Premi d'Educació Infantil per la pel·licula basada en un conte infantil titolada "Rondineta i Lleugera". El projecte el van reatizar l'any passat, totes les tutores de les classes de 5 anys d'Infantil: Ascen Martínez, Maite Melchor i coordinades per Mati Calvo amb l'assessorament de Mario Viché, mestre de primària, que està al front de l'Aula d'Audiovisuals de la escola.
La nostra mestra de 3 anys d'Infantil, Mati Calvo, va ser l'encarregada d'arreplegar el guardó en nom de tot el col·legi. També van assistir molts pares d'alumnes.

martes, 12 de abril de 2011

FESTIVAL DE MILOTXES DE PASQUA

Cartell guanyador: Judit Familiar de 6é


El dissabte, dia 16 d'abril es farà el Festival de Milotxes "CATXIRULOS AL CEL!", a la Platja de Casablanca d'Almenara.
Hi haurà un taller de catxirulos a les 11:30 h. davant l'Oficina de Turisme. Les inscripcions seran a partir de les 11:30 h. i les milotxes es volaran a partir d'eixa hora fins les 13:30 h.
HI HAURAN PREMIS!!!!!

Organitza: CEIP Juan Carlos I d'Almenara.
Col.laboren: AMPA i Ajuntament d'Almenara

VISITA A L'OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

 Els alumnes de 2on de primària van visitar l'Oceanogràfic de València, el passat dia 8 d'abril, acompanyats pels seus tutors.
 La visita guiada pels biòlegs de l'Oceanogràfic els va dur per tots els oceans representats al parc. A través de tunels de vidre reforçat van poder descubrir la fauna oceànica: peixos tropicals, tonyines, orades, morenes, tortugues, taurons, etc.
 Fins i tot van observar una balena beluga de l'oceà àrtic que es va mostrar molt interessada pels alumnes almenarencs.

 Per últim van gaudir d'un espectacle al delfinari, on els dofins van mostrar les seues habilitats acrobàtiques.

lunes, 11 de abril de 2011

EXCURSIÓ A LA PLATJA DE CASABLANCA (ALMENARA)

 El passat dia 8 d'abril, tot el 2on cicle de primària se'n va anar d'excursió a la platja de Casablanca d'Almenara.
 Com sol ser habitual el trajecte es va fer amb biciletes, eixint des del col·legi fins la platja, passant per la marjal.

Una vegada a la vora de la mar, els mestres del 2on cicle (tercer i quart de primària), van fer una classe magistral de Coneiximent del Medi a camp obert. A banda de les característiques del litoral mediterrani es van estudiar aspectes com la flora d'aquestes zones, ja que a la nostra platja disposem d'una Microreserva .
Els alumnes realitzaren diversos treballs relacionats amb aquestos temes.

ACTIVITATS AL MENJADOR

Les cuidadores del menjador del alumnes de 3er Cicle de Primària: Mª Ángeles Camacho i Alicia García, a banda de desenvolupar amb molta cura i professionalitat la seua tasca, també realitzen activitats per tal d'entretindre'ls i fomentar la seua creativitat. Per al dia del pare, van fer unes originals escultures (paregudes als oscars) confeccionades amb paper d'alumini per a premiar els seus progenitors.

 








Ara tenen en preparació unes manualitats per al dia de la mare que vorem d'ací prompte.